De Klussenier Sander Hengst

De Klussenier Sander Hengst
De Klussenier Sander Hengst

Gravin Juliana van Stolberglaan 212
2263 VN Leidschendam

Dien uw aanvraag in »

070 213 01 49
06 1173 7293
sanderhengst@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 63376733

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Sander Hengst, geboren en getogen in Leidschendam. Bent u op zoek naar een vakkundig klusbedrijf, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Voor de driehoek Leiden, Den Haag, Zoetermeer ben ik beschikbaar voor alle verbouw- renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

De liefde voor het vak is een familietrekje. Mijn vader, mijn oom en neef zijn allen zeer technisch. Aan hen heb ik veel van mijn ervaring te danken. Maar natuurlijk ook doordat ik  naast mijn werk altijd bij vrienden en bekenden ging klussen. Dit heeft mijn liefde voor het vak vergroot en ervoor gezorgd dat ik iedere opdracht kan aanpakken. Omdat eigenlijk niks liever doe dan klussen en graag meer vrijheid wil in mijn werk, heb ik besloten mijn eigen klusbedrijf te starten als Klussenier.

Waar kunt u mij voor inschakelen? Een aantal van mijn specialiteiten zijn het plaatsen van complete badkamers, keukens en dakramen. Maar ook schilderwerk, het vervaardigen van steiger houten meubels, timmerwerk en de beveiliging van uw woning behoren tot mijn specialiteiten. Ik sta natuurlijk voor de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden en besteed daarnaast aandacht aan het vergaren van de juiste materialen en de afwerking van de werkzaamheden.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om uw mogelijkheden door te spreken. U ontvangt van mij een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. Voor grotere opdrachten kan ik één van mijn collega Klusseniers inschakelen.

Wilt u meer informatie over mijn klusbedrijf in Leidschendam? Kijk dan op www.klusseniersanderhengst.nl.

Dien uw aanvraag in »

Specialisaties

  • Veranda plaatsen
  • Badkamer renoveren of installeren
  • Keuken renoveren of installeren
  • Zolder verbouwen
  • Schutting plaatsen

Beoordelingen van klanten

Weet goed waar hij het overheeft ,en probeert zoveel mogelijk een goede oplossing voor moeilijke situaties te bedenken en uit te voeren.J uit Leiden
De werkzaamheden zijn goed en in een prettige sfeer uitgevoerd. uit Voorburg
aardige vriendelijke man met een reele blik op de situatiesG uit Leidschendam
Zeer positief. Het werk is vlot uitgevoerd met zorg en vakmanschap en de communicatie verliep heel prettig en informeel.J. uit Voorschoten
Prima, adequaat, snelle reacties, duidelijk maar vooral eerlijk!T uit Rijswijk

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...